Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile 3 Pratisyen Hekim Ataması Yapıldı
08 Nisan 2022

Sağlık Bakanlığı 94. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile 3 pratisyen hekim ataması yapıldı. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Hamdi Topçu yeni atamaların Buldan halkına hayırlı olmasını dileyerek; “ Hastanemizde vatandaşlarımıza kaliteli sağlık hizmeti vermek için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni atanan hekimlerimizin aramıza katılmasıyla ilçemizdeki sağlık hizmetinin kalitesini daha da yukarıya taşıyacağız.  Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uz. Dr. Merve Oğuz ile Pratisyen Hekimlerimiz Ali Burak Bilge, Seher Yılmaz ve Çağdaş Çağrı Atlı’ya aramıza hoş geldiniz diyor ve görevlerinde başarılar diliyorum “ dedi.